Opinie

Zadzwoń do nas 52 374 10 24

Opinie o EUROCASH

Dodaj swoją opinię!

Przejdź do formularza

Polecam wszystkim, kolejny rok współpracy, kolejny raz nie zawiodłam się. Szybka, miła i profesjonalna obsługa

12/12/2019

Zdecydowanie polecam współpracę z tą firmą. Bardzo miła obsługa. Agnieszka

12/12/2019

Świetna Firma, super kontakt. Zasiłek wypłacony bardzo szybko. Zdecydowanie polecam współpracę :) Anita, Paweł

02/10/2019

Zdecydowanie polecam współpracę. Zasiłek Kindergeld otrzymałem w 3 tygodnie . Suuuupeeerr szybko , czego się zupełnie nie spodziewałem. Wszystkim znajomym będę polecał współpracę z tą firmą. Dziękuję bardzo i gorąco pozdrawiam. Marek P.

05/02/2019

Firma godna polecenia na 1000% . Od kilku lat korzystamy z usług Biurowych i jesteśmy bardzo zadowoleni. Pozdrawiamy. Katarzyna Bieszk

24/01/2019

Z Całego serca z mężem polecamy , w ciągu 3 tyg dostaliśmy rozliczenie Kindergeld , super kontakt z firmą i z pewnością skorzystamy nie raz ? K.Krzyszkowska

24/01/2019

Rzadko kiedy biorę pod uwagę opinie w Internecie, przeważnie są one pisane przez właścicieli firm... Ale moja jest moja ;) Od kilku lat Eurocash świadczy nam usługi i wszystko zawsze było sprawnie, bez problemów. Czas realizacji (otrzymywanej gotówki z niemieckich urzędów) był zaskakująco szybki. Oby tak dalej ... POLECAM

08/08/2018

Jak najbardziej polecam ! .Firma godna zaufania. Jesteśmy bardzo zadowoleni . Kontakt z firmą świetny . Dziękujemy i Pozdrawiam . Waldemar Orłowski

07/06/2018

Super firma naprawdę godna polecenia. Jacek Figurski

24/05/2018

Pełen profesjonalizm! Jesteśmy z mężem bardzo zadowoleni z usług. Kontakt super, dokumenty czytelne i zrozumiałe :). Polecamy!!! Paulina Szwed

25/03/2018

Pełen profesjonalizm, Kindergeld bieżący i zaległy-nie łatwy do uzyskania, panie z firmy Eurocash-uzyskały, za co bardzo dziękuję. Kontakt z firmą-świetny, kompetencje-na najwyższym poziomie, polecam - w 100%, Barbara Stelmacher

30/01/2018

Gorąco polecam firmę Eurocash. Profesjonalne załatwienie sprawy i do tego bardzo miła obsługa. Życzę sukcesów w nadchodzącym 2018 roku oraz wielu zadowolonych klientów. Monika Werner Marek P.

07/01/2018

Serdecznie polecam współpracę z firmą Eurocash.Profesjonalna, miła i szybka obsługa. Pani Katarzyna to doradca pomocny i rzetelny. Natalia

05/11/2017

Polecam w 100%. Pani Katarzyna Nowak przemiła i konkretna. Świetny kontakt telefoniczny. Otrzymałam super pomoc w sprawie Kindergeld za co bardzo Pani dziękuję. Anna Ponikowska

15/10/2017

Serdecznie polecam... firma Eurocash godna polecenia.Bardzo szybko i sprawnie załatwione kindergeld oraz roczne rozliczenie. Dziękuje i POZDRAWIAM.

17/08/2017

Serdecznie polecam... firma godna zaufania w 100 %. Pomogli nam uzyskać świadczenia z trzech lat!!! Swobodny kontakt z Paniami, zwrot oryginałów dokumentów po zamknięciu sprawy. Nie zastanawiaj się, sama nie załatwisz tego tak szybko :))) Pozdrawiam. Małgorzata R-Z

04/07/2017

Bardzo dobra firma polecam . Wioletta Tylka

06/04/2017

Chciałbym napisać coś miłego i innego niż wszyscy. Po przeczytaniu części opinii stwierdziłem, że nie bardzo mam co dodać. Po prostu podpisuję się pod wszystkim, co tu przeczytałem. Każdy, kto skorzysta z usług firmy znajdzie się w najlepszych rękach. To pewne. Naprawdę polecam. Sławek G.

06/04/2017

Bardzo dobra i solidna firma . Bardzo szybko załatwiono rodzinne z Niemiec , polecam firmę i serdecznie pozdrawiam . Adam Zamroczyński

06/04/2017

Naprawdę firma polecenia. To prawda zawsze można na te panie liczyć. Dokladnie wszystko wytłumaczą i zawsze chętnie pomogą.jestem zadowolona z pracy tych Pan i bardzo polecam kto będzie szukać jakies firmy to polecam właśnie ta:).bardzo miłe i pogodne panie: )zawsze uśmiechnięte i serdeczne a to jest podstawa: * Natalia Imbirowska

06/04/2017

Bardzo rzetelna i solidna firma, po raz kolejny wystawiam pozytywny komentarz. Bardzo dobry kontakt i co najważniejsze, sprawy są załatwiane, szybko, sprawnie i ze skutecznością :) POLECAM Dorota Kałuża

26/01/2017

Firma bardzo solidna,obsługa bardzo miła a na wszystkie zapytania odpowiedziano mi wyczerpująco. Jestem bardzo zadowolony z usług i będę współpracował. Szybko i sprawnie załatwiono rodzinne z Niemiec. Polecam tę firmę z czystym sumieniem. Jednocześnie jeszcze raz bardzo dziękuję Paniom za uprzejmość i solidność pozdrawiam Tomasz. Tomasz Bińczyk Anna Ponikowska

08/01/2017

Firma bardzo solidna,obsługa przemija i cierpliwa ,nigdy nie odsyła z kwitkiem ,o każdej porze możesz na nią liczyć,sprawy moje prowadzą od kilka lat ale zawsze w 100% pozytywnie do innych firm na Polskim rynku (inna firma stwierdziła ze nie otrzymam Kindergeld) Eurocash udowodniło kto jest najlepszy na rynku bo otrzymałam bez problemów ,kto szuka firmy do załatwiania spraw proszę się nie wahać ta firma jest najlepsza!!!!!!!!!!!i solidna w 1000% ,polecam jestem stałą klientką. Briese Małgorzata

15/11/2016

Polecam firme jest bardzo solidna .Miła obsluga i wszystko szybko zalatwione rodzinne i rozlczenie podatku z Niemiec :) bardzo dziekujemy Justyna Doberstein

11/09/2016

Bardzo solidną firmą. Rodzinne z Niemiec otrzymałam po 3 tygodniach od złożenia wniosku. Wszystko tłumaczą jasno i konkretnie. Zwrot podatku po miesiącu. Tak że serdecznie polecam. To profesjonaliści. Anna Owczarzak

07/09/2016

"Z czystym sumieniem mogę polecić firme Eurocash!! Pełen profesjonalizm , miła obsługa wszystko świetnie wytłumaczone! W tych czasach taka firma to skarb!!" Natalia Ćwikła

16/08/2016

"Bardzo dziękujemy za wspólną współpracę. Państwa firma jest rzetelna i godna polecenia;-)" Anna i Marcin

04/05/2016

"Bardzo dobra firma, miła obsługa. Szybko i pozytywnie wszystko załatwione. Gorąco polecam. Pozdrawiam." Jowita Obszyńska

25/04/2016

"Serdecznie dziękujemy firmie Eurocash za załatwienie sprawy dotyczącej zasiłku rodzinnego z Niemiec, sami na pewno nie dalibyśmy rady. Firma solidna i godna zaufania, szczerze polecam, również jeśli chodzi o zwrot podatku szybko, sprawnie i solidnie. Pozdrawiamy gorąco cały zespół i życzymy firmie dalszych sukcesów. ;)" Łukasz Skopek

19/04/2016

"Co tu dużo pisać. Firma Eurocash jest w 100% godna polecenia w załatwieniu spraw. Dość sprawnie i szybko rozwiązuje daną sprawę na którą nie trzeba długo czekać i kończy się pomyślnie. ps. Pani Agnieszko i Pani Kasiu życzymy samych sukcesów w pracy :)" Wioleta Sz. i Hubert R. Tomasz Bińczyk Anna Ponikowska

12/04/2016

"Firma godna polecenia w 100%. Sprawa kindergeld załatwiona profesjonalnie. Z pewnością będziemy polecać firmę Eurocash, a my pewnie jeszcze nie raz będziemy z tą firmą zawierać umowy." Katarzyna i Marcin B.

30/03/2016

"Pani Agnieszko jak zwykle okazała się Pani niezastąpiona. 3 lata ubiegania się o elterngeld. Szans nie było już a jednak może nie po naszej myśli ale coś otrzymaliśmy. Pani czas, wkład w pracę - bezcenne. Polecam to biuro z czystym sumieniem i sercem. Co najważniejsze nie ponosimy zbyt dużych kosztów. Dziś każdy liczy grosz, a biuro nie bierze nie wiadomo ile pieniędzy za załatwienie sprawy. Pani Agnieszko wielki szacunek i jeszcze raz dziękujemy. Jest Pani wielka." Anna i Michał P.

29/02/2016

"Sprawa załatwiona pozytywnie, szybko i bez problemów. Gorąco polecam." Marzena Spechcińska

27/01/2016

"Gorąco polecam, dzięki tej firmie uzyskałam wszystko kindergeld oraz Elterngeld!!! Naprawdę warto próbować!" Szymańska Cecylia

13/01/2016

"Gorąco polecam firmę. Pani Agnieszka walczyła do końca przez 3 lata i pieniążki wszystkie zostały wypłacone z przerwami, bo trzeba było się ciągle odwoływać. Sama bym nie miała szans i cierpliwości. Panie które odbierają telefon zawsze służą radą. Warto było współpracować z taką firmą. Pozdrawiam." Ewa Marcińczak

04/12/2015

"Chcieliśmy bardzo serdecznie podziękować firmie za cierpliwość i pomoc w uzyskaniu zasiłku rodzinnego. Czasem ręce opadały... ale udało się. Pozdrawiamy." Krystian i Marta M.

24/08/2015

"Serdecznie polecam firmę:) Sprawnie i solidnie." Patrycja

10/07/2015

"Firma godna polecenia. Szybko i solidnie, pełny profesjonalizm. Dziękuję bardzo serdecznie za tak szybkie załatwienie sprawy." Anna Grajek

08/07/2015

"Firma godna polecenia. Na zwrot podatku nie musieliśmy długo czekać, pieniądze zadowalające." Rafał Wiśniewski

11/06/2015

"Serdecznie dziękuję p.Agnieszce i całemu zespołowi za pomyślne zakończenie sprawy dot. zasiłku. Sprawa trudna, wydawać by się mogło beznadziejna, po 4 latach miłe zaskoczenie na koncie :). Nie ma spraw niemożliwych, potrzeba tylko odpowiednich ludzi którzy je załatwią. Niewątpliwie do tego grona zalicza się firma Eurocash. Z przyjemnością będę polecać." Izabela Szczygieł

28/03/2015

"Polecam firmę jeśli ktoś chce szybko i sprawnie odzyskać podatek. W skali od 1 do 10 punktów mogę wystawić 20 :)" Patrycja Radecka

03/05/2015

"Szybki zwrot podatku z Niemiec. Bardzo dziękuję firmie Eurocash. Szczerze polecam. Firma godna zaufania pozdrawiam :)" Łukasz Skopek

14/04/2015

"Dziękuję p.Agnieszce i Firmie Eurocash za szybkie załatwienie zasiłku rodzinnego. Nie spodziewałem się tego tak szybko. Jeszcze raz bardzo dziękuję :)Bardzo rzetelna firma." Rafał Wiśniewski

10/04/2015

"Polecam firmę, współpraca przebiegła wzorowo, firma rzetelna kompetentna, wszystko na plus. Bardzo dziękuje za pomoc." Edyta Tara-Kajdan

26/03/2015

"Szybka i profesjonalna obsługa, super kontakt z firmą, kolejny raz 100% satysfakcji. Dziękuję i polecam." Renata Kitajewska

22/03/2015

"Dziękuje bardzo Pani Agnieszko jest Pani.. Mistrzem Świata w tym co Pani robi. Moja sprawa była bardzo trudna ale dla Pani nie ma rzeczy niemożliwych. Polecam firmę Eurocash - kompetencja i profesjonalizm, a to są Pani Agnieszka i Pani Kasia. Serdecznie dziękuję." Anna Golec

10/02/2015

"Każdemu, kto będzie potrzebował, będę polecać Państwa firmę. Dzięki Wam spełni się moje marzenie. Chyba trudno o lepszą opinię. Serdecznie dziękuję za współpracę. Profesjonalna obsługa, cierpliwa i rzetelna. Polecam." Aneta B.

30/12/2014

"Firmę Eurocash polecam z czystym sumieniem. Fachowa obsługa, szybko, konkretnie i na temat, świetny kontakt, pełny profesjonalizm i co najważniejsze widać rezultaty. Dziękuję i pozdrawiam :)" A. Sz.

13/11/2014

"Bardzo rzetelna firma, miła i konkretna obsługa. Bardzo dobry kontakt i poinformowanie. Panie doskonale znają wszystkie przepisy niemieckie potrzebne do rozliczenia Kindergeldu. Wymagania i informacje są jasno przedstawione. Serdecznie polecam firmę. Pozdrawiam i życzę sukcesów w dalszej pracy." Renata i Leszek Radek

09/11/2014

"Pani Agnieszko! Bardzo dziękuje za zaangażowanie i pomoc tak naprawdę do końca w powierzonej na Pani ręce sprawie. Pomimo mojego zniecierpliwienia Pani okazała się osoba kompetentną i bardzo szlachetną. Moja sprawa znajdowała się w Norymberdze, ale pomimo tego została doprowadzona do pozytywnego końca. Proszę mi wierzyć, że będę przy każdej sposobności polecać Pani Firmę jako odpowiedzialną i służącą profesjonalną radą. Pani Agnieszko jeszcze raz bardzo dziękuję i życzę samych sukcesów." Żermena Bączkiewicz

01/10/2014

"Pani Agnieszko! Jestem wdzięczna i pełna podziwu dla Pani i Pani Katarzyny, pomimo długiego oczekiwania i nieraz mojej niecierpliwości wynikającej z ogólnego stanu przeżytych sytuacji, bardzo dziękuje za pozytywny finał sprawy. Sprawa moja znajdowała się w Norymberdze, a mimo to, kunszt, szeroka wiedza i nieustępliwość jaką Pani posiada doprowadziły do wydania przez odpowiednie organy pozytywnej decyzji. Jestem wdzięczna i proszę mi wierzyć, że Firmę Pani będę chwalić i polecać przy wszystkich stosownych okazjach. Na koniec życzę Pani dalszych sukcesów, wytrwałości i podziwu od osób które zwracać się będą w pełnym zaufaniu o pomoc do Pani. Serdecznie pozdrawiam i jeszcze raz dziękuję." Żermena Bączkiewicz

01/10/2014

"Naprawdę super firma." Adam

11/08/2014

"Bardzo polecam tą firmę, zwrot podatku otrzymałem tak jak się należy. Panie miłe wszystko powiedzą i wytłumaczą. Polecam 100%." Mariusz Koznowski

22/06/2014

"Solidna, profesjonalna firma i miłe Panie. Polecam. Sprawnie i z sukcesem." Adrian Tarczyński

05/06/2014

"Firma Eurocash jak najbardziej godna polecenia. Fachowa obsługa, szybko, konkretnie i na temat, świetny kontakt, pełny profesjonalizm i co najważniejsze widać rezultaty. Jesteśmy bardzo wdzięczni za pomoc w uzyskaniu Kindergeldu." Dorota S.

03/04/2014

"Firma godna polecenia, bardzo miła obsługa." K.M.

15/01/2014

"Eurocash jest firmą godną polecenia, rzetelną i profesjonalną. Pomogła mi w uzyskaniu zasiłku rodzinnego z Niemiec i rozliczenia podatku. Polecam. Dziękuje za miłą współpracę." Iwona Pyziołek

12/12/2013

"Witam serdecznie wszystkich. Firma Eurocash jest firmą jak najbardziej godną zaufania. Fachowa obsługa, pełen profesjonalizm w swoim zakresie. Korzystając państwo z usług tej firmy zaoszczędzicie kupę czasu, nerwów za niewygórowaną cenę. Bardzo polecam przy pomocy załatwienia formalności na terenie Niemiec, bo jak wiadomo tam utrudniają jak tylko można przy załatwieniu kindergeldu czy elterngeldu. Pozdrawiam obsługę Eurocash." Tomasz Kustra

07/12/2013

"Dziękuję za szybkie i rzetelne załatwienie. Biuro godne polecenia." Mariusz Chłopek

15/11/2013

"Pełen profesjonalizm i zaangażowanie. Polecam biuro każdemu. Jestem bardzo zadowolona z załatwienia spraw szybko i rzetelnie." Katarzyna Tomalka

01/09/2013

"Szybka i profesjonalna obsługa w 100% godna zaufania. Gorąco polecam firmę EUROCASH." Wiesław O.

03/08/2013

"Biuro godne polecenia. Panie bardzo miłe, sympatyczne, konkretne, zawsze z chęcią pomogą. Spłatę rodzinnego dostaliśmy dwa miesiące po złożeniu dokumentów. Biuro cechuje się tym, że nie wymaga wielu dokumentów, także wszystko idzie sprawnie. Naprawdę polecam!!!!!!!" Ania Pilarska

28/07/2013

"Firma godna polecenia i profesjonalna. Błyskawicznie otrzymałem zasiłek rodzinny i zwrot podatku! Wszystkim gorąco polecam tę firmę!!! Pozdrawiam." Grzegorz B.

15/07/2013

"Kolejny raz utwierdziłam się w przekonaniu, że współpraca z Państwa firmą to przyjemność. Wspaniały kontakt, szybka i miła obsługa. Szczerze polecam wszystkim." Renata Kitajewska

09/07/2013

"To biuro polecam każdemu! Spłatę rodzinnego otrzymałem w miesiąc od złożenia dokumentów. Dostałem spłatę za 4 lata, za dwójkę dzieci. Panie które tam pracują są bardzo sympatyczne, pomogą we wszystkim czego się nie rozumie. Bardzo polecam !!!" Tomasz K.

06/07/2013

"Super firma, rozliczenie i zwrot kasy z Niemiec błyskawiczne, naprawdę polecam." Krzysztof

19/06/2013

"Gorąco polecam ta firmę. Profesjonalnie podchodzi do sprawy. Jest uczciwa i rzetelna. Bardzo miła obsługa i świetny kontakt. Polecam w 100%." Katarzyna Sałata

03/05/2013

"Firma bardzo rzetelna, przemiły kontakt, po prostu rewelacja. Polecam w 100%. A sprawa była naprawdę ciężka, a miłe Panie odzyskały zasiłek rodzinny za 5 lat wstecz. Polecam wszystkim bez najmniejszych wątpliwości. A firmie jeszcze raz dziękuję." Jan Bartoszko

17/04/2013

"POLECAM POLECAM POLECAM! Pomimo problemów z polska opieką społeczną załatwili mi kindergeld. Właśnie dostałem wraz z odsetkami. Tutaj liczą tylko 15% od załatwionej kwoty, kumpel załatwiając przez niemieckie biuro już zapłacił prawie 800 euro i dalej nic nie ma. Dlatego polecam tanio, w miłej atmosferze i szybko. Pozdrawiam wszystkich." Krzysiek Jachymczak

21/03/2013

"Zdecydowanie polecam, super współpraca, bardzo miła obsługa. Wszystko dokładnie tak jak być powinno. Na zasiłek z Niemiec czekałam 3 miesiące, jeszcze raz bardzo dziękuje." Sylwia Lewczuk

11/03/2013

"Naprawdę super firma. Polecam. :)" Wioletta Tylka

19/02/2013

"Firma działa sprawnie i rzetelnie, każdy problem jest do rozwiązania. Decyzję o zasiłku otrzymaliśmy po czterech miesiącach. Polecam współpracę z firmą." Ewelina Bącela

17/02/2013

"Super firma polecam, godna zaufania zwrot rodzinnego otrzymałem za 7 miesięcy. Polecam." Robert Weinlich

27/01/2013

"Profesjonalnie i szybko. Indywidualne podejście do klienta. Uczciwa firma, bardzo dobry kontakt. Serdecznie polecam!" Ryszard Kulmaczewski

10/01/2013

"Bardzo fajna współpraca z firmą, super kontakt, jest naprawdę godna zaufania. Polecam serdecznie i bardzo dziękuje za pomoc." Sebastian Chanowski

07/01/2013

"Firma jest bardzo uczciwa, rzetelna i błyskawiczna. Bardzo fachowo podchodzi do sprawy, a najważniejsze ma wspaniałą obsługę, która wszystko szczegółowo wyjaśni, pomoże i jest bardzo miła. Jeżeli miałabym polecić firmę to tylko tą mówię to z szczerego serca, polecam i serdecznie pozdrawiam cały zespół Eurocash." Małgorzata Briese

31/12/2012

"Super szybka i profesjonalna firma, naprawdę godna polecenia niedowiarkom. Oby tak dalej!!! Życzę dalszych sukcesów!!!! :)" Gerard i Joanna

02/12/2012

"Gorąco polecam tą firmę. Bardzo dobry kontakt, miła współpraca. Wszystkie sprawy załatwione pozytywnie." Robert Dłużak

18/11/2012

"Firma bardzo solidna i rzetelna sprawy prowadzone w sposób bardzo profesjonalny .Wielka pomoc w papierach , wszystko bardzo fanie przedstawione wytłumaczone i prowadzone bardzo szybko uporano się ze zwrotem. Dziękujemy!" Magdalena i Dariusz

09/11/2012

"Jestem w trakcie załatwiania zasiłku rodzinnego w Niemczech przez tą firmę. Pragnę podkreślić uprzejmości profesjonalizm wszystkich Pań tam pracujących, a szczególnie szefowej. Bardzo serdecznie polecam tą Firmę." Zermena Baczkiewicz

03/11/2012

"Firma Eurocash według mnie jest firmą rzetelną oraz solidną. Umiejętnie, a także w dość krótkim czasie poprowadziła moją sprawę . We wskazanym terminie oraz bez najmniejszych problemów sprawa zakończyła się pomyślnie . Firmie Eurocash można zaufać i powierzyć swoje sprawy związane z zasiłkiem rodzinnym." Agnieszka S.

15/08/2012

"Polecam, bardzo miła obsługa i rzetelna firma." Karolina Kania

05/08/2012

"Wystawiamy firmie Eurocash wielki pozytyw. Świetny kontakt, super współpraca oraz profesjonalizm w działaniu." D.i M. Głowik

05/08/2012

"Współpraca z tą firmą to czysta przyjemność. Miła i rzetelna obsługa. Polecam." Renata Kitajewska

08/07/2012

"Bardzo rzetelna firma, ciągle korzystamy z ich usług i naprawdę przesympatyczna współpraca! Polecam!" Paulina Gaik

10/07/2012

"Świetny kontakt gorąco polecam. Sprawy niemożliwe załatwiają od zaraz na cuda trzeba troszkę poczekać. REWELACJA." Tomasz Muszyński

01/07/2012

"Polecam firmę w 100%. Pracownicy są rzetelni i cierpliwi. Jeżeli ktoś chcę dostać rodzinne lub rozliczyć się za granicą to trafił w odpowiednie miejsce." Ewa Karwowska

27/05/2012

"Firma Eurocash działa ze stu procentowym skutkiem, miła obsługa, fachowość. Naprawdę polecam." Zdzisław Kulmaczewski

14/05/2012

"Witam, pierwszy raz korzystałam z usług tej firmy bardzo pozytywnie mnie zaskoczyła. Od złożenia wniosku o zasiłek rodzinny z Niemiec minęły 23 dni do decyzji pozytywnej, pieniądze wpłynęły w przeciągu 7 dni na konto. Polecam jak najbardziej." Katarzyna i Paweł

22/04/2012

"Od kilku lat korzystam z usług firmy i jestem bardzo zadowolona z szybkiej i kompetentnej obsługi oraz bardzo dobrego kontaktu." Ilona Waszkiewicz

19/02/2012

"Kolejny raz potwierdziła się szybkość w działaniach i profesjonalizm firmy. 100% satysfakcji, gorąco polecam." Renata Kitajewska

03/01/2012

"Polecam, szybka miła i profesjonalna obsługa. Wszystko zostało załatwione bez wychodzenia z domu.Polecam firma jest pewna w 100%." Halina

06/12/2011

"Firma godna polecenia najbliższym i nieznajomym. Pełna kompetencja, profesjonalna i szybka obsługa klienta. Polecam." Mariusz z Wielkopolski

06/11/2011

"Jak zwykle szybka, profesjonalna i rzetelna obsługa. Współpraca z Państwem to czysta przyjemność. Polecam wszystkim." Renata Kitajewska

06/11/2011

"Kompetencja i profesjonalizm. Od lat korzystam z usług firmy, nigdy się nie zawiodłam. Działają szybko i sprawnie. Gorąco polecam." Renata z Góry

25/04/2011

"Firma godna polecenia, miła obsługa i profesjonalizm w działaniu. Naprawdę świetna współpraca. POLECAM." Krystyna i Antoni

28/03/2011

"Firma EUROCASH to kompetencja w 100%. Polecam, bo szczerze jestem zdumiona wygranej mojej zawikłanej sprawy. Chylę czoła." Romana

06/03/2011

"Z firmą Eurocash współpracuję już dwa lata. Szybka, miła i profesjonalna obsługa. Bardzo polecam firma jest pewna w 100%." Paweł Czekalik

02/02/2011

"Polecam wszystkim. Super firma, miła obsługa, zaufanie w 100%." Weinlich Robert

27/11/2010

"W 100% polecam, szybka miła i profesjonalna obsługa w moim przypadku zaległego podatku. Wszystko zostało załatwione bez wychodzenia z domu(kolejny plus, gdyż brakuje wolnego czasu). Polecam firma jest pewna w 100%." Tomasz T.

23/08/2010

"Świetna współpraca. Firma godna zaufania. Polecam." Jacek

08/06/2010

"Firma godna polecenia, polecam wszystkim co mają problemy z uzyskaniem zasiłku w Niemczech.Bardzo miły kontakt." Wioletta i Robert Stasiuk

19/04/2010

"Firma Godna polecenia, miła obsługa i szybkie działanie. POLECAM - Otrzymałam zasiłek na dwójkę dzieci za 18 miesięcy. Jeszcze raz POLECAM." Danuta Grabowska

28/03/2010

"Miła i kompetentna obsługa , szybkie działanie , przystępne ceny. Polecam!" Iwo Mackojć

22/09/2009

"Wszystkim którzy mają problemy z otrzymaniem pieniędzy (nawet tych zaległych) polecam tę firmę. Jest tu bardzo miła obsługa, a przede wszystkim 100 procentowy profesjonalizm."

31/05/2009

"Jestem bardzo zadowolony z tej firmy i polecam wszystkim..." Dariusz Fischer

08/03/2009

"Firma naprawdę godna polecenia. Po odwołaniu otrzymaliśmy zwrot na trójkę dzieci za dwa lata wstecz. Polecam." Beata Szyca

26/02/2009

"Polecam. Odmówiono nam zasiłku, po odwołaniu dostaliśmy wszystko i to prawie za 4 lata wstecz na dwoje dzieci. Jak najbardziej polecam." Joanna

06/02/2009

"Firma godna polecenia.Wszystko pomyślnie załatwione. Dobry i miły kontakt. Polecam." Jolanta Dulko

05/02/2009

"Firma bardzo kompetentna, miła atmosfera podczas załatwiania sprawy. Polecam." Krzysztof Kitajewski

20/12/2008

"To dobra i solidna firma, miły kontakt i są ambitni w dążeniu do celu. Sam otrzymałem zasiłek po dwukrotnum odwołaniu do Familienkasse." Mariusz

25/11/2008

Dodaj opinię